#julenisser

Hei på dere.

Dere som var inne på min tidligere blogg lurer vel på hvorfor jeg har laget en ny blogg.

Av iver etter å sette i gang en nisse blogg, klarte jeg å skrive julenisser med tre s er. Og det måtte vi jo fikse på :)

 

Det jeg vil med min blogg er å dele min/vår iver etter nisser. Her i huset er vi veldig glad i nisser og jul. Det er vel først de siste 3-4 år at det har virkelig tatt av. Jeg og Frode (min mann) er like glad i nisser og er ikke sen om å kjøpe noen om det kommer nye i butikken. Vi kjøper ikke hva som helst, vi syns at nissene skal ha sjel og utsene med seg. Og en nisse kan være mye. En mus med nisse lue og nisse klær er også nisser i våre øyner. En restreksjon vi setter er at de må være røde. Hvite og grå nisser kjøper vi nesten ikke. 

Vi pleier pynte huset med nisser, lys,duker og stjerne i slutten av november, vertfall til første søndag i advent skal alt være klart. Det eneste vi venter med til lillejulaften er å pynte juletreet.

Vi har til nå kommet opp i 254 nisser i alle størrelser :)

 

Jeg hadde tenkt å ta noen bilder av nissene mine og fortelle litt om dem men må nok vente til jeg får dem opp av kjelleren. Vi driver å pusse opp kjøkkenet vårt, men er nok snart ferdig og da kommer de frem. Skal nok klare det til ! desember håper jeg.

Jeg er ganske ny når det gjelder det å lage blogg så dere må ha litt tolmodighet med meg. Gi meg gjerne tips.

Jeg kan jo vise min samling jeg tok bilder av før jeg pakket dem ned i Januar, da hadde vi 235 nisser.

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julenisser

julenisser

48, Hol

Jeg er en dame på 47 år, som har nisse dilla. Jeg og min mann Frode har blitt veldig glad i jul og nisser. det er ikke bare bare at vi begge er like glad i nisser. Ingen som er en stopper for nissehandel :) og av den grunn er det vel kommet en del nisser i huset. og flere kommer det nok. Vil prøve å lage en nisseblogg for å dele min/vår interesse for nisser :)

Kategorier

Arkiv

hits