En nisse ble til mange :)

Hei igjen.

Ja det økes hele tiden. Nå er vi oppe i 287 nisser.

Jeg må nesten fortelle litt om enkelte nisser. Hvordan vi fikk dem eller kjøpte dem :)

Den største nissen vi har fikk vi av min eldste datter og samboer Julen 2012.

Dattra (Ann-Sofi) var veldig ivrig når jeg skulle få den, så hun klarte ikke vente helt til julaften. Det er en flott nisse. Den er 120 cm høy og er den første nissen du ser når du kommer inn i vårt hjem :)

Jeg trur både mor og datter var like glad når jeg fikk den. Jeg p.g.a det var en stor og flott nisse, og Ann Sofi for at jeg ble så glad.

  

En annen #nisse med litt størrele er en jeg var så heldig å vinne på FB. Ble veldig overrasket. Det var på #netthandelen sine sider, du skulle like og kommentere så kunne du være så heldig å vinne.

Jeg gjorde dette, men må vel innrømme at jeg regnet ikke med å vinne. Har ikke særlig vinnerflaks.

Plutselig en dag fikk jeg inn en melding om at jeg hadde vunnet en valgfri #nisse  fra #Dr.lykke. Da valgte jeg meg ut en #nisse som var ca 80 cm høy.

En flott kar dette også.

 

Grunnen til at det fort kan bli litt mye #nisser når jeg handler, er kanskje at når jeg ser noen fine så er de som oftes et par, familie eller en gruppe :)

Vi har sjeldent kjøpt enkle nisser. så sant de ikke er store da :)

 

Vi har en fin familie som jeg har kjøpt på Perfect home party. Min bror sa det en gang han så bilder av dem " ser jo nesten virkelig ut jo "

De er flotte, med mye fine detaljer.

Se her :Jeg har og et flott par jeg fikk kjøpt på #nille, det var faktisk en av siste dagene. Vi har jo kanskje innsett at vi har litt vel mange nisser. Men når jeg så nissefar av dette paret ble jeg frelst, og når jeg så Nissemor ble jeg litt usikker på om jeg skulle kjøpe dem. Men skitt au, jeg bare måtte ha dem :)

 Dette var dagens deling, men plutselig er jeg tilbake :)

 

ses :)

Klem Tone

 

 

2 kommentarer

Iselin Renée

04.12.2013 kl.16:34

Så koselig :)

Eva

05.12.2013 kl.11:31

Masse flotte nisser dere har.Kjempefin den store du fikk av Ann Sofi.

Her er det bare noen engler som er kommet frem. God førjulstid

Skriv en ny kommentar

julenisser

julenisser

48, Hol

Jeg er en dame på 47 år, som har nisse dilla. Jeg og min mann Frode har blitt veldig glad i jul og nisser. det er ikke bare bare at vi begge er like glad i nisser. Ingen som er en stopper for nissehandel :) og av den grunn er det vel kommet en del nisser i huset. og flere kommer det nok. Vil prøve å lage en nisseblogg for å dele min/vår interesse for nisser :)

Kategorier

Arkiv

hits