Nå begynner det å krible :)

Nå kan vi begynne ned telling til nissene kommer opp fra kjelleren :)

Jeg merker det at jeg gleder meg. Snøen begynner å dale ned ute og Nisser kommer dalende i postkassa. Jeg kom over noen fine nisser på FB. Det var  Julehuset i Sandefjord som hadde lagt ut. Etter en dialog med Julehuset. Fikk jeg sendt dem hjem, mot at jeg betalte inn på konto før de sendte. Og det gjorde jeg gladelig :) To små nydelige nissebarn er nå kommet i hus :)

Har kjøpt noen nisser i år allerede :) Med de nissene vi kjøpte på Kreta i august. så er vi oppe i ni nisser i år.

Jeg er veldig spent på om hva slags nisser jeg vil finne i butukkene i år. Begynner utvalget å bli spinkelt??

 

Nei vi får vente å se, håper de kommer i butikker snart :)

 

Plutselig tilbake :)

Tone ;)

Én kommentar

Elise Karlstrøm Bjørnstad

23.10.2014 kl.18:45

Herlighet, så koselig! :) Jeg sender deg en venneforespørsel, så kanskje jeg får enda litt mer julestemning når jeg ser i gjennom vennelisten min!

julenisser

06.11.2014 kl.23:22

Elise Karlstrøm Bjørnstad: koselig om du får julestemning av bloggen min. jeg prøver å være litt mere aktiv nå som vi nærmer oss jul ??

Skriv en ny kommentar

julenisser

julenisser

48, Hol

Jeg er en dame på 47 år, som har nisse dilla. Jeg og min mann Frode har blitt veldig glad i jul og nisser. det er ikke bare bare at vi begge er like glad i nisser. Ingen som er en stopper for nissehandel :) og av den grunn er det vel kommet en del nisser i huset. og flere kommer det nok. Vil prøve å lage en nisseblogg for å dele min/vår interesse for nisser :)

Kategorier

Arkiv

hits