Ja, jeg sitter og hører på julemusikk :) ( Kurt Nilsen)

Det nærmer seg :)

Det har begynt å komme #nisser i butikk og jeg har vært på litt shopping :) 7 nye #nisser er kommet i hus. 

Jeg tok meg en tur nedover dalen for noen dager siden. På #Tilbords,hadde de satt ut noen nye #nisser og jeg kunne ikke forlate butikken uten å kjøpe :)

To av #nisser var litt artige, de henger fra armene :), og to keramikk #nisser. De er jo begge som par så vi kan jo ikke splitte parene :)

I keramikk #nissene, var det en stor som var en krukke. Tok du av nisse lua så var det plass til for eksempel pepperkake. Den har jeg tipset til mine barn som et godt julegave emne :)

 


 

Jeg var også på jobb på # Herleiks i dag. Og der var det og # nisser fremme :)

# BlackDesign #nisser har jeg det meste, så jeg ble glad når det stod en der jeg ikke hadde fra før :)Den heter Amund 3 ;) Den måtte jo bli med hjem ;)
 #Blackdesign har vel egentlig kommet med nye #nisser i år, men de var utsolgt når butikken skulle bestille. Så skulle det være noen som vet om en butikk som har disse hadde vært fint om noen ga meg et tips :)

Jeg glemte neste to små #nisser jeg kjøpte på #Jysk. Har ikke helt bestemt meg for om disse skal inn i #nisse samlingen. Kanskje de skal være en alternativ mandelgave i år. Men det kan jo være at det blir jeg eller Frode som får mandelen :)

 

Vi (egentlig jeg) har bestemt at om 14 dager skal vi ønske alle #nissene velkommen opp fra kjelleren:)

 Det skal bli koselig :)  Med årets kjøpte nisser blir det stor fest når alle 319 nissene samles :)

Da avslutter vi med glade jul  og gleder oss alle til sammenkomsten :)

 

Vi blogges :)

 

Tone og Frode

Ingen kommentarer

Yasmin

08.11.2014 kl.18:43

Du er ikke den eneste!

Skriv en ny kommentar

julenisser

julenisser

48, Hol

Jeg er en dame på 47 år, som har nisse dilla. Jeg og min mann Frode har blitt veldig glad i jul og nisser. det er ikke bare bare at vi begge er like glad i nisser. Ingen som er en stopper for nissehandel :) og av den grunn er det vel kommet en del nisser i huset. og flere kommer det nok. Vil prøve å lage en nisseblogg for å dele min/vår interesse for nisser :)

Kategorier

Arkiv

hits