En helg med mye jul :)

Hei igjen :)

Ja da var denne helgen ferdig også, snart #jul nå dere :)

Det bør det nesten være. Vi er kommet langt i forberedelsene. #Nissene har sånn noenlunde kommet på plass. Når vi bare fikk disse nye hyllene på plass, fikk vi sortert #nissene. Det blir sikker noen små justeringer til før jul. I løpet av helgen er det kommet 10 nye #nisser :) og det er nok mulighet for at det kommer flere :) 

Jeg hadde et liten bom i helgen, jeg kjøpte nye julegardiner til stuen. #Kid hadde tilbud.

Jeg ville ha 2 stk gardiner med lengde 160 cm og 5 stk med lengden 220 cm. Hun i butikken hentet på lager til meg, tok betaling og puttet i pose. Lørdags ettermiddag når jeg skulle stryke dem og henge de opp, viste det seg at jeg hadde fått 2 stk av 220 og fem av 160 :( Jeg hadde begynt å stryke og henge opp før jeg oppdaget det. Jeg har betalt for det jeg skulle ha, så jeg håper inderlig at de har flere 220 igjen. Må ringe i morgen tidlig!!

 

Vi fikk gjort unna fleste julegavene også i helgen :) i ettermiddag satt vi på julemusikk og pakket inn julegaver :) Jule snøen kom også i dag så nå er det bare kos igjen. En måned med kos, for i morgen er det en mnd til julaften. :)

 

 Disse hyllene fikk avlastet litt #nisser fra andre steder. De #nissene som sitter på ryggen av sofaen er nye :) #Bohus #nisser

 Hansa kassa har fast plass vært år :)

Han er mester til å pakke pakker. 
Noen av de ny inn kjøpte nissene i helgen. #nille #nisser
Da hørs vi snart igjen!
Tone :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julenisser

julenisser

48, Hol

Jeg er en dame på 48 år, som har nisse dilla. Jeg og min mann Frode har blitt veldig glad i jul og nisser. det er ikke bare bare at vi begge er like glad i nisser. Ingen som er en stopper for nissehandel :) og av den grunn er det vel kommet en del nisser i huset. og flere kommer det nok. Vil prøve å lage en nisseblogg for å dele min/vår interesse for nisser :)

Kategorier

Arkiv

hits